Lampionový průvod tak trochu jinak

20.09.2021 10:43

Všechny děti a rodiče zveme na společné setkání při lampionovém průvodu v Kohoutovicích. Naš školka se sejde před školou Pavlovská. Poznámací místo u auta Kachna 2CV Beruška. Naše beruška pojede totiž jako alegorický vůz v čele lampionového průvodu Legrando. Moc se na Vás na všechny těšíme.

Léto a dým

TAK TROCHU JINÝ LAMPIOŇÁK...

věk bez omezení
místo Kohoutovické exteriéry
termín
20.10.2021 18:00 - 19:30
cena viz popis
volná místa bez omezení

Akce je symbolickým rozloučením se s létem a předáním vlády zimě. Průvod, ve kterém také místní občané nesou lampiony a světýlka, má několik zastavení, kde se odehrávají jednotlivé části děje, který nevyhnutelně spěje k jedinému konci – triumfu Zimy. Uvidíte široké spektrum prvků tzv. nového cirkusu - alegorické postavy na chůdách, akrobacii, jednokolky, žonglování s ohněm atd.

Průvod je v Kohoutovicích velmi populární (pravidelně několik set účastníků), účastní se ho všechny věkové kategorie a účinkují v něm mladí lidé ze souboru Cirkusu LeGrando.

Léto a dým (Brno - Kohoutovice):
Středa 20. října 2021, začátek před ZŠ Pavlovská v 18.00 – odtud průvod směřuje k Albertu a dále ke středisku volného času Legato na Stamicové 7. Diváci budou po absolvování průvodu pozváni na šálek horkého čaje. Předpokládaný konec: 19.30.

 

Zpět